Over ons

Wij vergelijken honderden producten uit verschillende categorieën onafhankelijk, zodat jij de juiste keuze kunt maken bij het kopen van een nieuw product.
Neem contact op
Hero image space

Wie zijn wij?

Keurige Keuze is een vergelijkingsplatform dat er alles aan doet om ouders te helpen met het vinden van de beste producten voor hun kinderen, tegen de scherpste prijzen.

 

Bij ons staat gedegen onderzoek centraal. Wij bevelen alleen producten aan die kwalitatief hoogstaand zijn. Deze producten selecteren wij op basis van ons onderzoeksproces

 

We gaan te werk alsof we voor dezelfde beslissing staan als onze bezoeker en pluizen alles over de desbetreffende producten uit. Wij nemen dus al het werk uit handen, waardoor jij direct de beste opties in kaart hebt.

 

Alle prijzen in onze reviews worden up-to-date gehouden door onze automatische prijs-update software. Deze scant dagelijks al onze aanbieders en geeft de meest recente prijzen weer. Jij betaalt hierdoor dus nooit meer te veel!

 

Keurige Keuze is opgericht door RHZ Online. Ons team bestaat voornamelijk uit online marketeers en redacteuren.

Missie van Keurige Keuze

De missie van Keurige Keuze is om ouders te helpen bij het vinden van de beste producten voor hun kinderen tegen de scherpste prijzen. Dit doen we door je te voorzien van onpartijdig, grondig en eerlijk advies. We zijn een betrouwbare bron waar je de beste en voordeligste producten kunt vinden die voldoen aan de behoefte van je kind, kwaliteits- en veiligheidseisen.

Onze kernwaarden

Onafhankelijkheid

In onze werkwijze staat onafhankelijkheid voorop. We zijn als affiliate aangesloten bij diverse aanbieders. De integriteit van onze content wordt hier dus niet door beïnvloed. Wij zijn van mening dat het beschikken over meerdere aanbieders essentieel is om een betrouwbare bron van informatie te zijn en om consumenten zo te assisteren bij het maken van weloverwogen aankoopbeslissingen. Het ontvangen van een commissie heeft geen invloed op de manier waarop wij producten beoordelen.

Betrouwbaar en eerlijk

Betrouwbaarheid en eerlijkheid vormen de pilaren van onze website. Ons team hanteert een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat alle content accuraat en relevant is. Door grondig onderzoek te doen, waarborgen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van de informatie die we verstrekken. Alle informatie op onze website is gebaseerd op feiten en product prestaties.

Bewustzijn en duidelijkheid

Het creëren van bewustzijn en het verschaffen van duidelijke, begrijpelijke informatie is cruciaal om ouders te helpen bij het navigeren door alsmaar groeiende productaanbod. Ons doel is om alle informatie zo toegankelijk en begrijpelijk mogelijk te presenteren, zodat onze lezers gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden om de juiste keuzes te maken.

Hulpvaardig en klantgericht

We zijn hier om te helpen en onze werkwijze is gericht op een klantgerichte benadering. Door de behoeften van onze lezers centraal te stellen in alles wat we doen, zijn we continu bezig met het maximaliseren van klanttevredenheid en het bieden van waardevolle en nuttige adviezen.

Ons onderzoeksproces

Bij Keurige Keuze werken we altijd volgens dezelfde werkwijze. Wij zijn van mening dat ons proces altijd resulteert in waardevol koopadvies met de beste producten. Wij stellen deze toplijsten samen volgens de stappen:

  • Onderzoek
  • Analyse
  • Schrijven
  • Updaten


Wil je meer weten over ons onderzoeksproces? Dit hebben we hier uitgebreid beschreven!