AeroSleep Evolution Premium Review

30 december 2023
AeroSleep Evolution PREMIUM review
Willem van der Zanden

Beste koudschuim babymatras

In deze AeroSleep Evolution Premium review behandelen we alles over dit innovatieve matras met 3D-beschermer voor baby’s, die zowel veiligheid als comfort biedt. Het product heeft gewonnen van de BABY INNOVATION AWARD en heeft vele positieve eigenschappen die bijdragen aan een goede nachtrust voor uw kindje.

Product beschrijving

Het AeroSleep Evolution Premium Pack 2-in-1 is een combinatie van een kwalitatief hoogstaand matras en een 3D SafeSleep beschermer. De matraskern bestaat uit duurzaam materiaal en heeft een stevige structuur, die optimale rugondersteuning biedt. De open cel structuur van de matraskern bevordert de ventilatie en vochtafvoer. Het geïntegreerde PREMIUM systeem maakt zowel vlak als hellend slapen mogelijk, wat voordelen biedt bij babykwaaltjes zoals spugen, krampjes, verkoudheid en pijnlijke tandjes en oortjes. De 3D-beschermer heeft een drielaagse structuur die een vrije ademhaling en veilige warmteregulatie garandeert.

Lees meer
Productspecificaties AeroSleep Evolution Premium
MerkAeroSleep
Geschikt voor type bedLedikant
Afmeting120 x 60 x 12 cm (lxbxh)
Materiaal toplaagPolyester
Wasvoorschrift60°C
Inclusief topmatrasJa

AeroSleep Evolution Premium beoordeling

9.5Beoordeling
AeroSleep Evolution Premium

Beste koudschuim babymatras

Voordelen AeroSleep Evolution Premium
  • Vlak en hellend slapen
  • Duurzaam materiaal
  • Machinewasbaar
  • Vocht absorberend
Nadelen AeroSleep Evolution Premium
  • Hoog in prijs
  • Kleur vervaagt lichtelijk na wassen

AeroSleep Evolution Premium ervaringen

“Ons kindje slaapt veel rustiger op het AeroSleep Evolution Premium matras. We merken dat hij minder last heeft van krampjes en beter doorslaapt. De 3D-beschermer geeft ons een veilig gevoel. We zijn zeer tevreden.”

Antoinique

“Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van dit matras. Het biedt goede ondersteuning en onze baby slaapt er heerlijk op. De optie om hellend te laten slapen is handig bij verkoudheid. Zeker een aanrader.”

Joe

“Dit matras is zijn prijs zeker waard. Onze kleindochter slaapt er comfortabel op en de 3D-beschermer geeft een gerust gevoel. Het is fijn dat het matras en de beschermer makkelijk schoon te maken zijn.”

Piet

Meer informatie over AeroSleep Evolution Premium

Afmetingen en Matras functies

 

Het AeroSleep Evolution Premium matras is speciaal ontworpen voor ledikanten en heeft een afmeting van 120 x 60 cm. Het matras is vervaardigd uit duurzaam materiaal met een open cel structuur die zorgt voor een optimale ventilatie en vochtafvoer. Dit helpt om een comfortabele en gezonde slaapomgeving voor uw kind te creëren, waarbij het risico op oververhitting en vochtophoping wordt verminderd.

 

Het unieke geïntegreerde PREMIUM systeem van het matras biedt de mogelijkheid om zowel vlak als hellend te slapen. Hellend slapen wordt vaak aangeraden bij veelvoorkomende babykwaaltjes zoals spugen, krampjes, verkoudheid en pijnlijke tandjes en oortjes. Het hellende oppervlak van het matras bevordert de spijsvertering en de ademhaling, wat kan bijdragen aan een betere nachtrust voor uw kindje. Het matras kan eenvoudig worden omgevormd tot een licht hellend vlak van 7°, afhankelijk van de behoeften van uw kind.

 

Bij dit matras wordt ook de AeroSleep SafeSleep 3D-beschermer geleverd, die is uitgerust met een unieke drielaagse structuur. Deze 3D-technologie zorgt ervoor dat uw kind altijd veilig kan ademen, zelfs als het met het gezichtje naar beneden ligt. De bovenste laag van de beschermer voert vocht af en houdt uw kind droog, terwijl de middelste laag de lucht vrij laat circuleren. De onderste laag is waterdicht en voorkomt dat vocht in het matras terechtkomt. De beschermer is bovendien warmteregulerend, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele slaapomgeving voor uw baby.

 

Het matras en de 3D-beschermer zijn beide wasbaar op 60°C, wat helpt om een hygiënische slaapomgeving te behouden. Het matras is tevens voorzien van een afneembare, luxe matrashoes die eenvoudig kan worden verwijderd en gewassen. Meer informatie over het gebruik en onderhoud van het matras van je baby? Bekijk dan deze tips van de Consumentenbond!

 

Over het merk AeroSleep

 

AeroSleep is opgericht met de visie om ouders gerust te stellen en hen te helpen bij het waarborgen van de veiligheid van hun baby’s tijdens het slapen. AeroSleep heeft een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve benadering van babyveiligheidsproducten, en staat bekend om zijn technologische expertise en gebruik van hoogwaardige materialen in de productie.

 

Het assortiment van AeroSleep omvat een breed scala aan producten die specifiek zijn ontworpen om bij te dragen aan een gezonde slaapomgeving voor baby’s. Dit omvat matrassen, matrasbeschermers, hoeslakens en andere accessoires. De producten van AeroSleep zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van baby’s en om hun ouders gemoedsrust te bieden.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de producten van AeroSleep is het gebruik van innovatieve technologieën, zoals de 3D-honingraatstructuur en het SafeSleep-systeem, die de luchtcirculatie bevorderen en voorkomen dat baby’s oververhit raken. Deze technologieën zorgen ervoor dat baby’s altijd veilig kunnen ademen, zelfs als ze op hun buik slapen.

 

Bovendien zijn alle producten van AeroSleep uitgebreid wetenschappelijk getest om te voldoen aan de strengste Europese normen voor babyveiligheid. De producten zijn gecertificeerd door onafhankelijke instanties zoals Certipur, ÖkoTex en TÜV Rheinland, wat een extra garantie biedt voor de veiligheid en kwaliteit van de producten.

Meer babymatrassen bekijken?

Ben je nog niet zeker over de AeroSleep Evolution Premium na het lezen van deze review? Bekijk dan onze top 10 beste babymatrassen lijst!

Willem van der Zanden
Geschreven door: Willem van der Zanden
Willem is al ruim 3 jaar werkzaam als SEO marketeer. Hij schrijft graag toplijsten met koopadvies over de beste producten. Als je op zoek bent naar een online deal, ben je op de juiste plek!
chevron-leftchevron-rightcheck-circleminus-square