Mobicool MV27 review

30 december 2023
Mobicool MV27 review
Sem Roijackers

Beste koop elektrische koelbox

In deze Mobicool MV27 review lees je waarom dit de koelbox is met de beste prijs-kwaliteitverhouding van 2024. Hier ontdek je alles wat je moet weten over deze koelbox. Ben je naast de Mobicool MV27

Product beschrijving

Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox is een handige en veelzijdige koelbox met een inhoud van 26 liter. Hij biedt plaats aan maximaal 40 blikjes van 0,33 cl, 5 liggende flessen van 1,5 liter of 4 staande flessen van 1,5 liter. De koelbox kan worden aangedreven via de accu van je voertuig of via het stroomnet. Dankzij de extra dikke isolatielaag blijft je eten en drinken langdurig koel. Ook beschikt deze koelbox over een dubbel ventilator systeem dat zorgt voor een betere luchtverdeling. De draagbeugel kan worden gebruikt om de deksel vast te klemmen of te ondersteunen. Deze koelbox is ideaal voor uitstapjes, kamperen en tuinfeesten.

Lees meer
Productspecificaties Mobicool MV27
MerkMobicool
KleurenGrijs
Afmetingen44,8 x 39,5 x 29,6 cm (lxbxh)
Volume26L
Gewicht4 kg
KoeltechniekThermo-elektrisch
Type aansluitingAutolader 12V, Stopcontact 230V
Mobicool MV27Mobicool MV27 inoudMobicool MV27 draaggreep
Mobicool MV27
Mobicool MV27 inoud
Mobicool MV27 draaggreep
Mobicool MV27 kopen bij:

Mobicool MV27 beoordeling

9.4Beoordeling
Mobicool MV27

Beste koop elektrische koelbox

Voordelen Mobicool MV27
  • Draaggreep om deksel vast te klemmen
  • Extra dikke isolatielaag
  • Dubbel ventilatiesysteem
  • Eco-stand
  • Koelt snel
Nadelen Mobicool MV27
  • Condensatie vocht
  • Luidruchtig wanneer niet op eco-stand

Mobicool MV27 ervaringen

“Mobicool MV27 is een praktische en ruime koelbox. De dubbele ventilators zorgen voor snelle koeling, maar maakt wel geluid. Handig voor onderweg of op de camping.”

Han

“Mobicool MV27 is handig in gebruik, maar er is wel condensvorming aan de binnenkant. Ondanks een goede kwaliteit koelbox.”

Fred

“Mobicool MV27 is een stabiele en gemakkelijk te plaatsen koelbox. Handig voor in de auto en kan vooraf gekoeld worden.”

Geert

Meer informatie over Mobicool MV27

Inhoud & functies

 

Wat deMobicool MV27 onderscheidt, is het dubbele ventilatorsysteem dat zorgt voor een betere luchtverdeling en snellere koeling. Of je nu onderweg bent of thuis een tuinfeest hebt, de Mobicool MV27 kan worden aangedreven door de accu van je voertuig of via het stroomnet. Bovendien is de koelbox voorzien van een extra dikke isolatielaag, waardoor de inhoud langer koel blijft.

 

De Mobicool MV27 is ontworpen om stevig genoeg te zijn voor gebruik buitenshuis, en zijn handige formaat maakt hem perfect om altijd bij je te hebben. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen 12V (DC) en 230V (AC), is deze koelbox ideaal voor kamperen, autoritten of andere activiteiten waarbij je voedsel en drankjes koel wilt houden.

 

Koeltechniek

 

De Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox maakt gebruik van de thermo-elektrische koeltechniek. Deze techniek maakt het mogelijk om de inhoud van de koelbox koel te houden zonder het gebruik van ijs of een compressor.

 

De thermo-elektrische koelbox werkt op basis van het Peltier-effect, waarbij er warmte wordt overgedragen door het toepassen van elektrische stroom. In de koelbox bevindt zich een Peltier-element dat bestaat uit twee verschillende halfgeleiders. Wanneer er stroom door het element wordt gestuurd, ontstaat er een temperatuurverschil tussen de beide zijden van het element.

 

Het is belangrijk op te merken dat de koeling van een thermo-elektrische koelbox niet zo krachtig is als bijvoorbeeld een compressor-gekoelde koelbox. Daarom is deze koelbox ideaal voor het koel houden van voedsel en drankjes, maar minder geschikt voor het invriezen van producten.

 

Over het merk Mobicool

 

MobiCool is een merk dat gespecialiseerd is in koeltechnologie en is een bekende speler op het gebied van draagbare koeloplossingen. Het merk heeft een interessante geschiedenis en is opgericht in het begin van de jaren 90.

 

MobiCool begon als een pionier op het gebied van mobiele koeling en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als betrouwbare fabrikant van hoogwaardige koelproducten. Het merk heeft zich altijd gericht op het leveren van innovatieve oplossingen om voedsel en dranken koel te houden, zowel thuis als onderweg.

 

Het assortiment van MobiCool omvat een breed scala aan producten die aan verschillende behoeften voldoen. Ze bieden draagbare koelboxen en koeltassen in verschillende formaten, variërend van compacte modellen voor dagelijks gebruik tot grotere modellen voor campingtrips en lange reizen.

 

Het merk MobiCool staat bekend om zijn focus op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze streven ernaar om producten te ontwikkelen die betrouwbaar zijn en optimale prestaties leveren, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Of het nu gaat om het koel houden van voedsel tijdens een kampeeravontuur of het genieten van koele drankjes tijdens een roadtrip, MobiCool biedt betrouwbare koeloplossingen voor elke situatie.

Mobicool MV27 kopen kan op de volgende betrouwbare webshops:

Meer elektrische koelboxen bekijken?

Ben je nog niet zeker over de Mobicool MV27 na het lezen van deze review? Bekijk dan onze top 10 beste elektrische koelboxen lijst!

Sem Roijackers
Geschreven door: Sem Roijackers
Sem is met zijn werkervaring in de ICT een expert op het gebied van technologische gadgets. Daarnaast schrijft hij met veel plezier over zijn hobby's als sporten, reizen en koken. Als koopjesjager helpt hij online shoppers altijd met het vinden van de beste deals.
chevron-leftchevron-rightcheck-circleminus-square